Portret fotoshoot

Portret fotoshoot, portretfotografie, portretfoto

Portretfotografie is een breed begrip. Waar ik in de eerste plaats aan denk bij een portretfoto is een sfeervol, creatief portret. Het hoeven niet persé alleen foto’s van je gezicht te zijn. Bijvoorbeeld: bij een danser kan ook een foto van de voeten veelzeggend zijn. De omgeving, je pose, het licht. Al deze aspecten samen vertellen jouw verhaal.

Portretfoto bij daglicht

Ik werk graag met daglicht. Dit kan buiten zijn, of het licht dat door een raam naar binnen schijnt. Het fascinerende van daglicht is dat het een natuurlijk licht is. Het kent enorm veel variaties en mooie verassingen.

Studiofoto

Behalve met daglicht werk ik ook veel met flitsers. Hiermee kan ik het licht geheel naar mijn hand zetten. Denk bijvoorbeeld aan ‘Rembrandt verlichting’, zoals in een schilderij van Rembrandt. Het leuke van flitslicht is dat ik een totaal andere sfeer kan creëren dan mogelijk is bij een daglicht foto.

Locatie

We kiezen samen een goede locatie voor de fotoshoot. Bijvoorbeeld bij jou thuis, in de fotostudio, op jouw werkplek, of buiten in de natuur.

 • Portret fotoshoot
  100,-
  • Fotoshoot van 1:30 uur
  • Fotostudio, thuis, werkplek of buiten
  • 1 persoon
  • Inclusief nabewerking
  • Inclusief selectie digitale foto's

Reiskosten: € 0,19 / km (eerste 10 kilometer gratis)

 • Mervyn is een hele goede fotograaf; deskundig en betrokken. Hij neemt de tijd om samen tot een mooi resultaat te komen. Hij begeleidt je ook goed tijdens de fotoshoot zodat je je op je gemak voelt en er ook echt als jezelf op komt te staan. Op een manier die je zelf niet voor elkaar krijgt. Een aanrader als je eens echt mooie, goede foto's wilt van jezelf of samen met je partner of je familie.

  Astrid