Profielfoto

Profielfoto (voor sociale media)

Je profielfoto is online het eerste dat iemand van je ziet. Het is je visitekaartje op Facebook en LinkedIn. Deze foto staat in het klein bij elke tweet die je plaatst en bij elk berichtje dat je schrijft. Daarom is een goede profielfoto belangrijk.

Je wil dat je foto laat zien wie jij bent. En je foto moet geschikt zijn voor datgene waarvoor je hem gebruikt. Dit geldt met name voor een zakelijke foto, waarbij het van belang is dat je de juiste waarden communiceert. Een zakelijk portret komt uitnodigend, zelfverzekerd en betrouwbaar over. Je kunt een zakelijke profielfoto onder andere gebruiken voor LinkedIn, je bedrijfswebsite of voor een sollicitatie.

Zakelijke profielfoto’s zijn meestal neutraal of positief van aard en worden gemaakt met een neutrale achtergrond of in de werkomgeving. Hoe formeel de foto’s moeten zijn en wat ze precies moeten communiceren, verschilt per bedrijf en per persoon. Voor een internet start-up zal ik een ander portret maken dan voor een bank.

Als jouw profielfoto alweer een paar jaar oud is, als je nu een selfie hebt als foto, of als de huidige foto’s op jullie bedrijfswebsite in het geheel niet bij elkaar passen dan is het nu een goed moment om professioneel nieuwe foto’s te laten maken.

Locatie

De  fotoshoot  vindt plaats in mijn studio. Voor een kleine meerprijs ook mogelijk op kantoor of werkplek.

Meerdere personen

In overleg kan ik foto’s van meerdere personen achter elkaar maken. Bijvoorbeeld voor profielfoto’s van alle medewerkers op kantoor. Vraag om een offerte.

 • Profielfoto
  85,-
  • Fotoshoot van 45 minuten
  • Fotostudio
  • 1 persoon
  • Inclusief nabewerking
  • Inclusief selectie digitale foto's

Reiskosten: € 0,19 / km (eerste 10 kilometer gratis)

Klanten

 • Een echt goede en geschikte profielfoto voor bijvoorbeeld LinkedIn is een kunst. Mervyn verstaat deze kunst, want ik kon kiezen tussen verschillende echt goed gelukte foto's.

  Sake